Forside

Velkommen til iVekst!

OBS: ved overgang til nye nettsider vil det ikke være mulig å bestille produkter via vår nettbutikk inntil videre. Ta kontakt på kundeservice@ivekst.no for å komme i kontakt med oss dersom det er produkter du ønsker å bestille 🙂

Velkommen til vår vekstbedrift og til vår hverdag. Menneskene som jobber hos oss sier at de har en god arbeidsdag. De opplever en meningsfylt hverdag, og de jobber godt. De leverer tjenester og produkter hver eneste uke til næringslivet og lokalsamfunnet i Larvik, og mange ganger har vi dessuten oppdrag som går langt utover Larviks grenser. Det er driv. Det er muligheter. Det er utvikling, når nye kunder ringer for å bestille tjenester og produkter av oss. Da er vi i gang. Da pulserer det i bedriften.

Det er menneskene vi jobber med, og det er utgangspunktet vårt. Det er menneskene våre vi skal utvikle og gi muligheter for en meningsfull hverdag. Vi ønsker å gjøre en forskjell gjennom bedriften vår, oppdragene vi har og produktene vi lager. Se våre spennende «vekst-produkter» i nettbutikken.