Løsningen var sju minutter unna

Bergene Holm og iVekst

Bergene Holm har valgt iVekst til å lage nye utstillingsmoduler for sine produkter. Disse skal plasseres ut til byggevareforhandlere over hele landet.

I fjor bestemte trelastprodusenten Bergene Holm AS seg for at de ville finne nye metoder å vise fram produktene deres i byggevarebutikkene i Norge. Vanligvis ligger listverk og panel inni reoler, slik at man ikke ser produktet skikkelig godt.

Merkevaresjef, Hege Voll Midtgaard og kommunikasjonsdirektør Bente Bergene Holm vurderte flere alternativer. Mange løsninger blant ferdigstativer, i både innland og utlandet ble vurdert. Ingen hadde akkurat det designet eller materialet de ønsket. iVekst sto på lista, og at valget falt på den lokale vekstbedriften på Gjærdal er noe begge parter er godt fornøyd med.

«IVekst har vist en enorm kapasitet når de nå snart er klare med førsteopplaget. Etter hvert skal vi også få utviklet utstillingsmoduler til kledning og terrassebord. For oss har det vært viktig at dette er et helhetlig konsept, der ting passer sammen og kvaliteten er førsteklasses. Og det synes vi at vi har fått til», forteller Bente Bergene Holm.

Les hele artikkelen i Østlandsposten: Løsningen var sju minutter unna.