Ledige stillinger

ivekst

iVekst AS er en vekstbedrift som tilbyr varig tilrettelagte arbeidsplasser (VTA) til mennesker som står utenfor det ordinære arbeidsmarkedet. Vi har 81 VTA-plasser, hvorav krav fra NAV er 35% i eksterne bedrifter. I tillegg har vi tilbud lærekandidater med behov for spesialundervisning i bedrift. Vi har produksjon på ulike eksterne lokasjoner og denne stillingen er tilknyttet vårt lagerhotel på Hegdal i Larvik. Vi tilrettelegger arbeidsoppgavene i forhold til den enkelte arbeidstakers behov, slik at arbeidstakeren opplever utvikling, mestring og en meningsfylt jobbhverdag. Arbeidstakerne i VTA har 100 % varig uførestønad og mottar bonuslønn for timene de møter på jobb. iVekst samarbeider tett med lokalt næringsliv, og har et høyt kvalitetsfokus i sine tjenesteleveranser. iVekst AS er 100 % eid av iFokus AS.

 

Vi søker nå en

Lagermedarbeider / arbeidsveileder

til vårt  lagerhotel

100 % fast stilling

Ansvarsområder

 

Som medarbeider på vårt lagerhotel på Hegdal jobber du hovedsakelig med vare – og ordrehåndtering, samt noe kundekontakt.  Som arbeidsveileder legger du til rette for at arbeidstakerne og lærekandidatene kan utføre arbeidsoppgaver knyttet til driften og du utfører oppdragene periodevis sammen med arbeidstakerne. Du iverksetter og gjennomfører avtalte tiltak knyttet til gjennomføring av tilrettelagt arbeid. Du bidrar, sammen med avdelingsleder , i planlegging og gjennomføring av oppdrag på forespørsel fra kunde.

Du lykkes i rollen som arbeidsveilederleder når du tilrettelegger og skaper trygge rammer for våre arbeidstakere, er positiv til utvikling og endringer, jobber aktivt for et godt og inkluderende arbeidsmiljø, og sørger for at den enkelte utvikler gode ferdigheter og opplever mestring. Du sørger for en effektiv håndtering av ordre og leverer etter kundens krav og forvetninger.

Faglige kvalifikasjoner

  • Ønskelig med fagbrev som logistikkoperatør eller helsefagarbeider, men lang erfaring kan kompensere for manglende fagbrev.
  • Det er ønskelig at du har erfaring fra arbeid med målgruppen og veiledning ( eks. oppfølging av lærlinger)
  • Du må beherske IT

Vi har behov for en person som har noen av disse egenskapene og ferdighetene

  • Du er serviceinnstilt og har god kvalitet i leveransen til kunder og samarbeidspartnere
  • Du er selvstendig og strukturert
  • Du er tydelig og tålmodig
  • Du er løsningsorientert og er positiv til endringer
  • God på å bygge relasjoner – har gode samarbeidsevner
  • Du bidrar til å sette standarden i bedriften
  • Du kjenner deg igjen i våre verdier og kjenner deg igjen i vårt menneskesyn

Hva tilbyr vi?

En spennende, variert og utfordrende stilling for deg som ønsker å jobbe med lager og logistkk kombinert med tilrettelagt arbeid. Du vil bli en del av et uformelt og godt arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige medarbeidere. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Nysgjerrig?

Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med avdelingsleder Bjørn Dahl, tlf. 92 83 92 15/ bjorn.dahl@ivekst.no eller daglig leder Anne Andersen tlf. 40 60 89 09 / anne.andersen@ivekst.no

Søknadsfrist

Søknad og CV sendes på e-post til anne.andersen@ivekst.no innen 22.11.2019

 Vi ønsker at arbeidsstaben vår i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen med hensyn til alder, kjønn, kulturell bakgrunn og evt. funksjonsnedsettelse.

Iht. Offentlighetslovens § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å bli unntatt offentlighet. Vi vil varsle søkere som har bedt om unntakelse fra offentlighet hvis dette ønsket ikke kan imøtekommes.