Vekstprodukter

vekstprodukter

iVekst lanserer nå et eget brand for produktene som produseres ved bedriften, «Vekstprodukter». Dette vekst-symbolet vil stå merket på alle våre produkter.

iVekst har tatt et grep innen norsk design og produksjon med sine interiørprodukter og møbler. De flotte «Open-lampene» er allerede benyttet av den kjente interiør- og møbeldesigneren fra Brunlanes, Halvor Bakke i forbindelse med Interiørprogram på TV3. «Fjord stolen» har vært benyttet i God Morgen Norge sine sendinger på TV2. At våre produkter er populære er den ingen tvil om. Vi får forespørsel fra hele landet og har til og med levert til Svalbard.

Hovedformålet til iVekst er å gi arbeid til mennesker som trenger tilrettelagte arbeidsoppgaver. Det er for å gi våre arbeidstakere utfordringer, motivasjon og nyttig arbeid at vi lager produktene.

iVekst vil arbeide mot et mål om at «Vekstprodukter»  på sikt vil bli et landsdekkende konsept, der samarbeid med andre vekst-bedrifter vil skape meningsfylte og utfordrende arbeidsoppgaver for enda flere enn våre egne.